Antikoncepce vs. spalovače tuků

Dobrý den, ke cvičení jsem si objednala jako pomocníka spalovač tuků CapsLyp a zajímalo by mě, zda to má nějaký vliv na mojí HA Artizia? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Dorko, na Váš dotaz nemohu bohužel správně odpovědět, jelikož spalovač tuků, který uvádíte, není uznán Státním ústavem pro kontrolu léčiv jako léčivo. Jedná se o doplněk stravy, který vyrábí soukromí subjekt, nejsou popsány interakce s ostatními léky a není také zcela jasný jeho účinek a princip, na němž funguje. Spíše než užívání tohoto spalovače Vám doporučím změnu životního stylu, přidat více pohybu do Vašeho dne a více zeleniny do jídelníčku, vyhýbat se alkoholu a cigaretám. Pěkný den, Kristýna Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x