Antikoncepce vynechaná pilulka

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , jestli nastala možnost otěhotnění, když jsem s přítelem měla přerušovanou soulož v době vezmutí prvního prášku ciplox 500 , u ktereho není uvedeno , že ovlivnuje antikoncepci, ale po dvou dnech po aktu ( byl to 12. den ) jsem zapomněla pilulku a vzala si ji po 23 hodinách jestli i tak je možnost otěhotnění? děkuji za odpověd . Ještě uvádím , že antikoncepci užívám 4 roky bez nějaké chyby.

Odpověď odborníka:

Velmi pravděpodobně k selhání antikoncepce nedojde. Nedoporučuji činit žádná opatření, pouze nadále pravidelně brát antiko, pro mobily jsou i aplikace upozorňující na čas pro pilulku. S pozdravem GYNET

MUDr. Hynek Kudělka, MBA
MUDr. Hynek Kudělka, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: GYNET GROUP Centra ambulantní gynekologie a porodnictví: Ostrava-Zábřeh - Výškovice - Havířov - Karviná - Orlová

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x