Antikoncepce vynechaná pilulka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně vynechané pilulky. Beru antikoncepci lindynette 20 již skoro 4 a půl roku, bez pauzy. A v pátek jsem měla s přítelem sex, při kterém neejakuoval do mně, ale mimo. Poté sem onemocněla a vynechala pilulku nejspíše v neděli nebo včera, jelikož mi bylo tak zle a nějak sem si nevzpomněla. Byla to asi jedenáctá nebo dvanáctá pilulka. Je tu nějaká šance otěhotnění? Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Při vynechané pilulce možnost gravidity existuje pokud by nepřišly menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Letní čas – nepřítel vašeho srdce!
Články: Letní čas – nepřítel vašeho srdce!
Nastavení hodin směrem k...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Články: Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Pro a proti má každá léčba...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Nevolnost při chemoterapii už dnešní medicína umí zvládnout
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: