Antikoncepce, výtok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když sem užívala antikoncepci Foxinette Neo asi rok a 3 měsíce, tak jsem pořád měla výtok a teď jsem byla u mého gynekologa a ten mi dal na měsíc na zkoušku antikoncepci náplasti Lisvy a ještě nějaké tobolky na noc do pochvy Tak teď druhý týden užívám tu náplast a výtok se zlepšil bych řekla díky té náplasti.. Jenomže na 3 měsíce to stojí 900,což je docela dost a nemohu si to dovolit. Tak se chci zeptat, zda existují nějaké pilulky jako antikoncepce, které mají menší přívod hormonů,protože i pan doktor mi říkal že ta náplast produkuje min hormonů nebo tak něco,takže ten vytok byl způsoben nejspíš i těmi pilulkami..a právě v té náplasti bylo min hormonů tak se mi to zlepšilo. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, no ono to může být i tím, že hormony z náplasti nezatěžují játra tolik jako pilulky Je-li to lepší, zkuste se domluvit s partnerem,aby Vám hradil 50% ceny. Existují i tablety s polovičním obsahem hormonů.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: