Antikoncepce, výtoky

  • Dotaz od: krasolienka
  • Publikováno: 8.10.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, už delší dobu trpím výtoky, ale když jsem byla na preventívni prohlídce u gynekológa, řekli mi, že všechno je v pořádku. Na internetu jsem četla, že výtoky může způsobovat i nevhodná antikoncepce. Ja beru jeanine, a dalším účinkem je nechuť k sexu. Přemýšlím o změne značky antikoncepce, ale nevím jakou si vybrat, je mi 23 let, jsem nekuřák. Antikoncepci jsem brala hlavně kůli menstuačním bolestem a pleti. Ďěkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je výtok bezbarvý nebo bělavý, nijak výrazně nepáchne (třeba rybinou) a nemáte další obtíže (svědění, pálení apod.), jedná se s největší pravděpodobností o fyziologický (tj.normální) poševní výtok. Jiná antikoncepce s účinkem na pleť je Diane 35 nebo Pramino.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: