Antikoncepce x antibiotika

Dobrý den, beru antkoncepci Natalya, včera jsem dobrala poslední pilulku a v ten samý den jsem začala brát Duomox 1000 (antibiotika mám na 7 dní). Chtěla bych se zeptat, kdy po dobrání antibiotik, bude mít antikoncepce zase plný účinek? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Duomox nesníží účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: