Antikoncepce yadine

Dobrý den, chtela jsem se zeptat a prosím o radu. Mám doma pulroční holčičku a již ji nekojím, před porodem jsem užívala HA yadine a velice mi pomohla, trpela jsem silným pMS-zadržovala se ve mne voda -ne jen týden pred menses ale snad pořád, prsa mne narostly do obrovských rozmeru a bolely i na pohmat.a jen jsem tloustla. po HA yadine jsem zhubla 10kg na váhu 50 kg, což byla i výchozí váha před otehotnením. v tehotenství jsem nabrala neuveřitelných 22kg!!ale opravdu nevím z ceho- jsem zastánce zdravé výživy a do poslední chvíle jsem byla co se pohybu týče velice aktivní. nyní mi po porodu zbylo jeste 10 kg-má váha nyní 6O kg a nemužu s tím hnout-ani kojení mi nepomohlo. chtela bych zase užívat HA yadine.myslíte si, že mi může zase pomoci ke zhubnutíi po porodu, nebo se mi zmenily hladiny hormonů již jinak a HA již nebude účinkovat.nyní se totiž citím, stejne jako když ve mne byly ty litry vody.a popř. za jak dlouho muže začít účinkovat a jak poznám, že je ve mne voda a ne tuk.dekuji za odpoved na můj asi smešný dotaz, ale je to docela trápení.ráda bych se zase líbila sama sobe i manželovi.dekuji jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže již nekojíte a nemáte žádnou kontraindikaci k užívání HAK, můžete Yadine užívat. Zda Vám pomůže nebo nepomůže ke snížení hmotnosti, to se nedá předem s jistotou říci. Procento tělesného tuku a vody dokáží spočítat některé váhy (myslím váhu na zjištění hmotnosti těla) - zeptejte se v prodejně domácích potřeb či elektroniky, případně ve zdravotnických potřebách.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: