Antikoncepce yaz

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné abych po vysazení antikoncepce YAZ po dvou letech užíváni nabrala pět kg na váze. S antikoncepcí YAZ jsem byla spokojena, nikdy žádný úbytek váhy nebyl, tak nechápu jak jsem teď mohla nabrat..myslíte, že to s tím souvisí? ptz.jinak nevidím jiný důvod, nic se u mě nezměnilo...děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

dobrý den, možné to je, ale příčinu bych hledala jinde než v antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: