Antikoncepce yaz

Dobrý den pane doktore, po nevyhovující Mireně mi paní doktorka předepsala antikoncepci YAZ. Prakticky od prvního užití tabletky mě trápí bolest břicha a plynatost. Dříve jsem na toto netrpěla. Tabletky beru teprve 7 dní. Včera se ještě přidalo svědění a pálení. Mám pokračovat v užívání dál a čekat, že se to časem upraví, nebo si mám dát napsat jinou antikoncepci? Jinak po YAZ nemám zatím žádné špinění nebo krvácení. Děkuji

Odpověď odborníka:

Toto se v prvních cyklech může vyskytnout,nemá cenu měnit antikoncepci dříve než po 2 - 3 cyklech,mějte trpělivost,organizmus si na ni velmi pravděpodobně zvykne příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: