Antikoncepce yaz

Dobrý večer. Beru Yaz třetím měsícem bez požití neaktivních pilulek. Nyní jsem začala s 4denní pauzou a chci se zeptat za jak dlouho by mi měla menstruace přijít? Dále také jestli takovéto užívání něčemu vadí? A jestli to nějak zvyšuje procento početí? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kontinuální užívání ničemu nevadí. Spolehlivost antikoncepce to nesnižuje, ba naopak. Menstruace se dostaví do několika dnů, nelze přesně říct, který den to bude.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: