Antikoncepce yaz

Jak dlouho je normální nepravidelné špinění při používání antikoncepce YAZ? Používám antikoncepci pátý měsíc a stále mám menstruaci mimo používání neaktivních tobolek. Je něco špatně? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípravek Vám nemusí sedět, zkuste jiný. Nejlépe s vyšším obsahem hormonů. Důležité je to, abyste přípravek užívala pravidelně a pamatujte na to, že menstruace může přesahovat i do doby, kdy už začínáte užívat aktivní tabletky z nového platíčka. Jestliže krvácíte uprostřed cyklu a zcela nepravidelně, určitě přípravek změňte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: