Antikoncepce yaz

Dobrý den, pravidelně již delší dobu užívám antikoncepci Yaz. Ovšem teď jsem se s pilulkou na začátku třetího týdne užívání opozdila o cca 15 hodin. Jsem teď méně chráněna, nebo můžu antikoncepci užívat dál bez obav?

Odpověď odborníka:

Když byla prodleva delší než 12 hodin je vhodné do konce cyklu použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: