Antikoncepce yaz

Dobrý den ,užívám HA Yaz a mám takoví menší problém .Ve středu ve 20hod jsem užila 8 tableta a ve čtvrtek kolem 9hod ráno,jsem dostala silné průjmy které trvali do 16hod a potom jsem už na wc nešla. Večer ve čtvrtet jsem si vzala 9 tabletu kolem 20hod jak jsem zviklá.A v pátek kolem 7ráno jsem měla ještě 1krát řidší stolici . Mohu se tedy plně spolehnout na účinek HA Yaz ,když jsem měla tento průjem vždy tak dlouho po užití HA.Děkuji

Odpověď odborníka:

S takovým časovým odstupem by tableta měla být již vstřebána. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sex po internetu? Pozor na skryté pasti…
Články: Sex po internetu? Pozor na skryté pasti…
Internet jako samozřejmá...
Bronchiální astma
Články: Bronchiální astma
Bronchiální neboli...
Sexuální praktiky, u kterých (ne)hrozí nákaza žloutenkou
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Rakovina prostaty (2. díl)
Články: Rakovina prostaty (2. díl)
V časných stadiích rakoviny...
Pervitin – nejprve „nakopne“, potom vás pomalu zničí
Články: Pervitin – nejprve „nakopne“, potom vás pomalu zničí
Skutečný počet uživatelů...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: