Antikoncepce yaz a bylinky

Dobrý den, dva roky užívám antikoncepci YAZ, se kterou jsem spokojená. Od letošního jara však v půli cyklu špiním nebo i několik dnů krvácím. Tabletky beru pravidelně, průjmy ani zvracení nemám. Od jara jsem však začala s detoxikací organismu bylinkovými kapkami Joalis (kvůli silnému nadýmání, plynatosti a křečím v břiše způsobené lepkem). Je tedy možné, aby tyto bylinky, které užívám 2x denně, mohli ovlivnit HA nebo i narušit její spolehlivost? Krvácení v půli cyklu doprovází i pocity jako při ovulaci, když jsem HA neužívala (nafouklé břicho a slabá bolest v podbřišku).

Odpověď odborníka:

Joalis je čistě přírodní produkt,ten by neměl mít vliv,bylo by možné zvážit změnu antikoncepčního preparátu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Účinná léčba vypadávání vlasů pomocí Renokinu
Články: Účinná léčba vypadávání vlasů pomocí Renokinu
Vypadávání vlasů může být...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Varikokéla, ryze mužský problém
Články: Varikokéla, ryze mužský problém
V podstatě se jedná o...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Vypozorujte si předpoklady ke vzniku rakoviny
Články: Vypozorujte si předpoklady ke vzniku rakoviny
Přinejmenším 85 % zhoubných...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: