Antikoncepce yosephinne

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli se snižuje účinnost antikoncepce Yosephinne, pokud jsem si vzala 7.prášek o 4 hodiny déle než obvykle. Před uvědomením jsem měla pohlavní styk,přítel se neudělal do mě. Předem moc děkuji za odpověď, snad plaším zbytečně.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy 4 hodiny nehrají roli . Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: