Antikoncepce,zánět a bolest břicha

Dobrý den, Beru hormonální antikoncepci Lindynette 20, jenže mi dělá problém ji polknout(přinde mi že se zasekne "nahoře",..tak ji musím zapíjet nebo i zajídat) u jiných prášků s tím problém nemám. Od pondělí do soboty sem brala Biseptol 480 na zánět močového měchýře-večer hodinu po HA a ráno a asi od čtvrtka sem měl sem tam pocit na zvracení, v sobotu večer mi bylo špatně téměř celý den a v neděli sem měla průjem a bolí mě břicho.Chtěla bych se zeptat jestli ta bolest břicha může být způsobená tím že sem chytla průjem od někoho z rodiny nebo je to z jiného důvodu? Taky sem se chtěla zeptat jestli musím do konce cyklu užívat navíc kondom a jestli nevíte čím může být to těžší polykání HA..Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Pacientky polykají antikoncepci zcela bez problémů, při průjmu a zvracení je nutno doplnit antikoncepci ještě kondomem,při průjmu je bolest břicha normální ale od koho jste jej získala to bohužel nevím,stává se to příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Články: Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Zarudnutí a svědění oční...
Trápí vaše oči alergické příznaky? Jen studený obklad nestačí
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Články: Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Mezi příznaky "nespecifické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: