Antikoncepcia a atb

dobry den, uzivam HAK Karhla, kvoli chorobe som uzivala ATB zinnat 500, uzivala som ich 5 dni pocas 7dnovej pauzy, ked som ich douzivala nasledujuci den som zacala brat novy blister HAK, asi tak tri dni na to sme sas priatelom nechranene milovali, chcem sa opytat, ci sa mame pre istotu chranit aj inak? A do kedy? Dakujem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud neuděláte chybu v užívání tak další ochrana není nutná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: