Antikoncepcni injekce

dobry den ... chtela jsem se zeptat kdyz jsem byla naposled na antikoncepcni injekci abylo to 25.5 a mela jse jit znova 8.9 ale nesla jsemm.... muzu otehotnit .. s pritelem jsme nic nepouzivali...

Odpověď odborníka:

Teoreticky můžete otěhotnět, jestliže uplyne 12 týdnů od poslední aplikace a Vy se nechráníte. S pozdravem drLidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: