Antikoncepční injekce sayana

Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat:Měla jsem 3 měsíce antikoncepční injekci Sayana už jsem si jí nevzala čekám na měsíčky a ještě jsem je nedostala.Kdy bych je tedy mohla dostat a mohu být těhotná když nemám měsíčky už 2 měsíce?Mockrát vám děkuji za odpověď.Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Antikoncepční účinek Sayana je garantován po dobu 3 měsíců. I když menstruaci nemáte ani po 3 měsících, nelze na antikoncepční účinek dále spoléhat. Kdy můžete menstruaci očekávat Vám nemohu takto říci. Raději kontaktujte svého gynekologa.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: