Antikoncepcni krouzek

dobry den ,mam dotaz ohledne ant.krouzku Nuvaring.od sveho gynekologa jsem dostala jeden vzorek na zkousku,zavedla jsem ho v den prvniho mens.krvaceni,ale problem je v tom,ze uzivam seropram a po nem mivam mens.hrozne malo,lekar rikal ,ze je to bezne.kdyz jsem si krouzek zavedla,po dvou dnech velmi slabe menstruace jsem prestala menstruovat uplne,muj dotaz je,jestli anti.krouzek splni tak svoji ulohu a zabrani nechtenemu tehotenstvi,a jestli ho mohu pouzit dle navodu po tri tydny?tehotna nejsem,prolaktin mam v poradku,a slaba mens.je pry zpusobena seropramem. krouzek pouziji jenom tento mesic,tak bych chtela vedet jestli jsem i v tomto pripade chranena. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste předtím neužívala jinou antikoncepční metodu a kroužek jste zavedla první den cyklu, měla byste být chráněná po celou dobu, co NuvaRing máte.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: