Antikoncepční kroužek

dobrý den! chtěla bych se zeptat,zdali by jste mi doporučil-la antik.kroužek,ikdyž mám po operaci křečových žil!nebo zdali by jste mi doporučil-la vhodnou antikoncepci!

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě by bylo vhodné antikoncepční tělísko samotné nebo i hormonální ( hormony působí jen lokálně na děložní sliznici, takže by vašim křečovým žilám nevadily.) O podrobnostech se poraďte se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: