Antikoncepční náplast

Dobrý den, chci se zeptat, zda je náplast Evra vhodná i kolem čtyřicítky. Mám nezávažný prolaps srdeční chlopně a občasné bušení srdce, které je trochu častější při užívání pilulek Mirelle. Zda by tedy bylo lepší a šetrnější řešení , používat náplast. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Evra je pro Vás vhodným řešením.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: