Antikoncepční náplast evra x lisvy

Dobrý den, mám dotaz ohledně antikoncepčních náplastí. Cca 3 roky jsem používala Evru a byla jsem s ní velmi spokojená. Nyní jsem po dvou porodech a uvažuji o antikoncepci, ale podle informací není Evra vhodná při kojení. Nicméně jsem se dnes dozvěděla, že existuje jiná náplast - Lisvy. Můj dotaz zní, jak se od sebe náplasti liší a zda je opravdu (jakákoliv) náplast nevhodná při kojení? Děkuji za odpověď. Veronika

Odpověď odborníka:

Náplasti vhodné nejsou,obě obsahují estrogen při kojení je vhodná čistě gestagenní antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: