Antikoncepční tělísko mirena

Dobrý večer paní doktorko, chci se zeptat, zda je normální krvácení po zavedení Mireny, tělísko bylo zavedeno první den menses 24.3.2011 a dosud stále krvácím,jiné obtíže nemám,začala jsem brát Ascorutin 3x2tbl. Děkuji za odpověd, s pozdravem J. Tichá

Odpověď odborníka:

dobrý den, krvácení je běžná kompikace, můžete špinit 6měsíců po zavedení,většinou se to upraví dříve.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x