Antikoncepde a těhotenství

Dobrý den mám dotaz,včera ráno jsem si vzala antikoncepci ale nevím přesně po kolika hodinách sem měla menší průjem,večer jsem měla pohlavní styk ale přítel se do mě neudělal.Je nějaká šance otěhotnění nebo můžu být klidná?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po 2-3 hodinách od užití je již tableta řádně vstřebána. Pokud jste měla např. jen jednu řidší stolici, rozhodně se nejedná o průjem. Byla bych na vašem místě klidná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x