Antikonecpce, ovulace, možné otěhotnění

Dobrý den, mám tu jeden problém, se kterým bych se chtěla poradit. Užívám antikoncepci Lindynette 20 už cca 3-4 měsíců. Vždycky si beru prášek kolem 7- 8h ráno. 10. října jsem si zapomněla prášek vzít a vzala jsem si ho večer, tudíž po víc jak 12h. Hned po tom, co jsem si ho vzala, hned po 1 - 2h jsem měla pohlavní styk. Přítel se mi udělal na podbřišku, ale tvrdil, že možná je to malinko ve mě. Zrovna v ten den jsem měla první plodný den a 30. září - 4. října jsem měla měsíčky. Dnes ráno, jsem měli znovu pohlavní vztyk, ale to už se přítel udělal na mě, nic ve mě nebylo. Poté se mi trochu točila hlava, bylo mi malinko na zvracení (,ale nezvracela jsem) a celkově trochu divně, ale pak jsem mi udělalo a mnoho líp. Myslíte, že je větší pravděpodobnost, že jsem těhotná? Doplňuji můj kalendář. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita se vyloučit nedá pokud se nedostaví menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: