Antimykotika

Antibiotikum, které jsem užíval se jmenovalo Prokanazol a bylo to antimikotikum na kožní infekce. Užíval jsem ho kvůli akné a seborhoické dermatitidě a bral jsem ho 14 dní (každý den dvě tablety, jednu ráno a jednu večer). Takže myslíte že by toto antibiotikum mohlo zlikvidovat syfilis v počátečním stádiu i když k tomu není přímo určené jako například penicilin?? A když půjdu na test třeba 2 nebo 3 měsíce po dobrání tohoto antimykotika a výsledek bude negativní, tak si můžu být opravdu jistý, že syfilis nemám a že i v případě že bych ho měl tak ho toto antibiotikum vyléčilo a už se nemůže nikdy vrátit pokud bych se znovu od někoho nenakazil?

Odpověď odborníka:

Prokanazol by neměl mít vliv na hladiny protilátek u syfilis, ani na průběh infekce..

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Články: Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Miminko je konečně na světě...
Výživa pomáhá obnovit svaly oslabené nečinností
Články: Výživa pomáhá obnovit svaly oslabené nečinností
Naše svaly citlivě reagují...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x