Antinkoncepce a penicilin 500 mg

Dobry den ,chtěla jsem se zeptat v nedělu dobru penicilin 500 mg a použivám antinkoncepci artizi (beru už ji rok)a v pondělí bych ji bych ji brala druhy tyden kdy mužu mit pohlavni styk bez další ochrany děkuju za odpověd

Odpověď odborníka:

Antibiotika zdaleka tak neovlivňují antikoncepci jak se udává, jen některá například proti TBC, takže myslím,že můžete být bez obav

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: