Antokoncepce a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz takový, že v pátek jsem začala menstruovat a začala s užíváním antikoncepce. V pátek, čili 7dní na to došlo k sexu, bez kondomu. Mohu otěhotnět nebo se bát nemusím? v příbalovém letáku píší, že pokud se začne ihned první den menstr.užívat, jsem ihned chráněna před otěhotněním. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chráněná před otěhotněním skutečně jste, pokud užíváte tablety pravidelně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: