Aplikace mikrodermálního implantátu v těhotenství

Dobrý den, zhruba za měsíc jsem objednaná na aplikaci mikrodermálního implantátu v oblasti obočí. Objevila se ale možnost, že jsem těhotná. Menstruace mešká už deset dní, test je ale negativní. Kdyby se těhotenství potvrdilo, mohl by tento druh piercingu nějak ohrozit mě nebo malé? Podotýkám, že aplikace bude provedena ve studiu pravidelně kontrolovaném pracovníky Hygienické stanice s výbornými výsledky. Děkuji Petra Ševečková

Odpověď odborníka:

Nemyslím,že by šlo přímo o ohrožení, nicméně platí,že v graviditě by se všechny zákroky měly omezit jen na ty nezbytně nutné a tento mezi ne rozhodně nepatří,raději bych to odložil na pozdější dobu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x