Aplikace urovacu s imunobiologickými přípravky

Krásný den pane doktore, chci se poptat jestli nemáte zkušenosti s doplňkem stravy URIVAC? V příbalovém letáčku je uvedeno, že není doporučeno užívat zároveň imunobiologické přípravky. Nemáte tušení, zda je to myšleno po celé tři měsíce, nebo jen po ty dny, kdy se užívají tablety (10 dní v měsíci)? Často dostanu zánět právě z důvodu nachlazení, proto jsem z vysazení přípravků na imunitu (vitamín C, hlíva ústřičná) poněkud nesvá. Moc děkuji za radu. - vyhledávání v poradně

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tím je myšleno léky ovlivňující imunitu při léčbě těžkých nemocí. S dalšími doplňky stravy to můžete klidně užívat.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: