Apo - parox

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat začali před pěti lety se mi začali dělat opary a nyní prostě nemám pusu v klidu stále opar za oparem. Doktor mi včera předepsal Apo-parox vysvětlil mi že jsem sice ted v klidu, ale že před rokem ´jsem v klidu nebyla........ úpřímě: myslíte, že když se opravdu cítím být v pohodě, že musím brát tyto léky? Bojím se potom toho vysazování, jak jsem četla... Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Antidepresíva jsou opravdu moudré léky.Dokážou stabilizovat různé přenašečové systémy,druhotně posílí imunitní výkonnost.Po nastavení hladiny a překonání jistých nežádoucích účinků,které nebývají nijak strašlivé,je rozhodně vhodné delší užívání.Tyto léky nejsou jedovaté,není potřeba léčbu co nejdříve ukončovat..Rozhodně můžete spíše získat než ztratit.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: