Apo-parox

Od listopadu užívám Apo-parox , od té doby jsem přibrala 8kg může to být vedlejší učinek? Těd již měsíc cvičím a koupila jsem si Obezin , ale zatím žádný efekt.

Odpověď odborníka:

Leono, přírůstek na váze při pravidelném užití paroxetinu může být. Je potřeba upravit jídelníček, pokud jinak z léčby paroxetinem profitujete - tedy , že došlo k významnému odeznění úzkostných potíží. Nebo po domluvě s psychiatrem pokusit se snížit dávku na 10mg za den.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: