Appendectomie, potíže s otěhotněním, lázně?

Je mi 17 let a v lednu jsem podstoupila operaci slepého střeva. Nebylo to nějak akutní a vše proběhlo bez komplikací. Mám dokonce schválené i lázně, ale termín mi bohužel nevyhovuje a náhradní už nemají. Chci se tedy zeptat, bude to mít nějaký vliv, když nepojedu, na otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Zuzano, myslím, že se nemusíte ničeho obávat, byl-li průběh operace a následná rekonvalescence po ní bez komplikací, potíže s otěhotněním byste v souvislosti s tímto zákrokem mít rozhodně neměla, nehledě na to, pojedete-li do lázní, či ne. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: