Arginin a umělá chlopeň

Jsem 5 let po operaci srdce (umělá chlopeň) Chtěl jsem se zeptat jestli mohu užívat v dopuručené dávce arginin. Děkuji

Odpověď odborníka:

Aleši,
u toho preparátu nejsou známy kontraindikace, které by jeho užívání omezovaly u pacientů s umělou chlopní. Dovolím si tvrdit, že v doporučené dávce je jeho suplementace bez problému. Danou věc zkonzultujte se svým ošetřujícím kardiologem, aby byl v obraze.
S poudravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: