Arketis

Dobrý den..Prosím o radu.Po konzultaci s lékařem jsem vysadi l lék jmenem arketis.Týden po vysazení jsem začal mít elektricke vyboje v těle. Výrobce to popisuje jako vedlejší učinek vysazení.Nevíte jak dlouho tyto problémy přetrvají ?dost mi to komplikuje normalní fungovaní.Paní doktorka mi napsala apo moclob a říkala že mam vydržet...

Odpověď odborníka:

Tyto nežádoucí účinky by měly brzy vymizet, jsou jen přechodné. Zkuste se poradit s Vaší lékařkou, zda by pro Vás považovala za vhodný lék Magne B6 (magnesium + vitamín B6), který na toto někdy dobře pomáhá.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: