Armada.čr

Dobrý den, chci se jen zeptat jestli, když uvažuji o službě v armádě a chci podstoupit lékařskou prohlídku, jestli bude vadit když jsem po operaci ramena(luxace) a operaci kolena(plastika předního vazů). Operace ramena je už více jak 2roky stará a operace kolena je půl roku stará, s oběma končetinami normálně funguji(hrají fotbal, jezdím na kole,běhám a posiluji), takže žádné omezení nemám, ale nejsem si jist, zda-li to při prohlídce bude vadit? Popřípadě jestli mi doporučíte nějaké kroky, protože o službu v armádě opravdu stojím Děkuji za Váš čas a odpověď

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že tyto zákroky v předchorobí vadit nebudou. Tělesná zdatnost se hodnotí podle současného stavu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Jak se žije po transplantaci jater
Články: Jak se žije po transplantaci jater
Virová hepatitida, která...
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: