Artizia

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je možné otěhotnění při užívání antikoncepce Artizia při sedmidenní pauze?(V této sedmidenní pauze, jsem měla nechráněný styk) Antikoncepci beru měsíc. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neotěhotníte, antikoncepce Vás před otěhotněním chrání i během pauzy, jestliže je její užívání pravidelné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Artizia | Od: Isabel | 27.1.2015 12:33
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat začla
jsem brát HA kdy jsem si vzala již první den
pilulku a pak po 7 denní pauze opět jsem začla brát
HA a měla jsem pouze další 2 pilulky a poté
pohlavní styk. Je možné otěhotnět? Je pilulka
účinná již od prvního dne brání nebo od kdy? Děkuji
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x