Artizia - klacid 500

Dobrý den, dobrala jsem atibiotika Klacid 500 a užívám Artiziu. Jak dlouho se musím po dobrání těchto antibiotik chránit při sexu kondomem? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kondom používat nemusíte, Klacid nijak neovlivní antikoncepční účinek.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: