Artroskopie

Dobrý den, včera jsem byla na artroskopii kolene. Paní doktorka mi řekla, že to nebylo nic vážného, jen nějaký špatný srůst. Dnes jsem už doma, ale koleno mi začalo dost drhnout při pobu, Není to stále, ale jen někdy. Trošku mě to vyděsilo, tak se chci zeptat, jestli je to normální, nebo bych měla navštívit svého ortopeda dřív než za dva týdny při kontrole. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud koleno není zarudlé , s větším otokem, ale hlavně se zvětšující se bolestí je možno vyčkat. Pokud jakýkoliv z těchto příznaků existuje nebo máte sebemenší pochybnost je na místě kontrola v ortopedické ambulanci, kterou doporučuji. Raději zbytečně než zbytečně pozdě. Do té doby chladný obklad, zvednutou dolní končetinu s postupnou pohyblivostí kolena. Podle výsledku potom další léčebný postup.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: