Artroskopie

Mám jít na artroskopii kolene. Diagnóza viz. příloha. Koleno bolí málo, jen při větším namáhání. Někdo mě strašil, že operace to může zhoršit. Je to pravda? Popř. jaká bude rekonvalescence s mou diagnózou? Děkuji Jakub

Odpověď odborníka:

Hezký den Jakube, podle mých zkušeností by Vám měla artroskopie jen pomoci, víc než nález od lékaře mě zajímá, jaké konkrétní problémy s kolenem máte? Jelikož vždy je důležité neléčit nález, ovšem konkrétní potíže. Trápí-li Vás tedy bolest kolene, špatná pohyblivost, rotační nestabilita atd.., jistě bych Vám artroskopii doporučila. Jedná se o docela malý zákrok, díky němu ovšem Váš ortoped koleno perfektně uvidí a vyčistí a může poté přesně určit, co je příčinou Vašich obtíží. Rekonvalescence po artroskopii je krátká v řádu dní. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: