Artroskopie - ask

Dobrý den! Je mi 17let, doktor mě chce poslat na artroskopii pravého kolene-ASK, hybnost plná bolestivá krajní F a max.E, med.men.+-, PV pevné... Chtěla bych se zeptat, pokud budu muset podstoupit tu artroskopii, budu muset potom chodit o berlích nebo francouzských holích ?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Záleží na výkonu, který bude proveden. Pokud se jedná o postižení menisku při sešití jsou berle asi 4 týdny, po jeho resekci, tedy odstranění jeho části do týdne. Jinak pohybovýá a fyzikání léčba na rehabilitaci. Pokud je ASK na místě je možno ji brát jako výkon, který je dnes velmi propracován a přinese pacientovi velmi pozitivní výsledek.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero zásad v prevenci zimních zranění
Články: Desatero zásad v prevenci zimních zranění
Patříte mezi milovníky...
Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Články: Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Chirurgická léčba pupeční...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x