Artroskopie kolebe

Dobry den, 27.1. jsem podstoupila artroskopii kolene, kdy mi ho lekar nejakym zpusobem vycistil z duvodu blokace a pri artroskopii zjistil, ze neni narusen meniskus ani vazy. V nemocnici slo vse hladce a nebyly zadne komplikace, a tak jsem byla 28. propustena domu. Hned ten vecer jsem mela zimnici, ktera presla, ale v noze mi neustale brni... Nezda se mi, ze by se otok nejak zvetsoval, ale vzhledem k tomu, ze mam nohu stale obvazanou, tak nevim jakou ma barvu.. ale stale v ni brni a citim takovy tlak a paleni.. Chtela jsem se zeptat zda je to v zavatcich normalni nebo nam zacit vysilovat? Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Určitá bolest, tlak a někdy i různé pocitové fenomény se krátce po operaci objevují. Nesmí být větší otok, bolestivý tlak, dotyková citlivost a zvýšená teplota. Je na místě provést ještě dnes ortopedickou kontrolu, kontrola ran a kolena, vždy je nutno myslet na možnou infekci v kloubu nebo okolí nebo změny v cévách lýtka. Podle vyšetření další léčebný postup.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: