Artroskopie kolene

Dobry den, prosím ás, měla bych dotaz ohledně artroskopii kolene. Začátkem roku jsem byla na artroskopii kolene s přeskakováním v koleni. po rentgenovém ošetření mi bylo sděleno, že mám přetržený meniskus. Prodělala jsem tedy artroskopii, ale při vizitě mi bylo sděleno, že operace proběhla o.k, ale zjistili, že mi chybí přední křížový vaz a jediný způsob je plastika tohoto vazu. Pořád váhám, zda jít nebo nejít, slyším na to různé názory. Je mi 32 let, žiji a ráda bych i nadále žila aktivním způsobem života. Nejvíce jezdím na kole, běhám, plavu, o něco méně lyžuji a běžkuji... Prosím Vás, poraďte mi, zdali na to jít či ne. Termín operace mám zatím stanovený na 2.3, proto posím o co nejdřívější odpověd.....Děkuji moc za Váš nazor a radu...

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud chcete sportovat pak by Vám měla plastika zajistit po půl roce stabilní koleno s možností sportu, Pokud sportujete jen rekreačně někdy stačí i ortéza , musela byste to vyzkoušet.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x