Artroskopie kolene

Dobry den, reaguji na Vasi odpověď ohledně plastiky kříž. vazů...a moc za ni děkuji....jen se Vás ještě zeptám, co je považováno za rekreační sportování a větší zátěž? Sportuji víceméně denně Kolo 20 km a vice za den nebo běh + - 8 km za den...V tomto případě plastika bude lepší, nemám pravdu?? (než čekat, kdy se mi v tom koleni co utrhne nebo poškodí něco dalšího...) Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Pokud chcete běhat pak je plastika vhodnější, s ortézou se nedá běhat na větší vzdálenost. Samozřejěm nestabilní koelno je rizikové z hlediska tvorby dalších úrazů a zhoršenícelkovho stavu kolene

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: