Artroskopie kolene

  • Dotaz od: Roman Jeřábek
  • Publikováno: 24.9.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné, že mi asi rok a půl po operaci kolena (běžná artroskopie s odhalením poškození křížového vazu, avšak zatím bez plastiky) může natýkat při chřipce a nachlazení... do teď kolena fungovala s ortezou i na zátěži sportem na vrcholové úrovni. Děkuji mockrát za odpověd

Odpověď odborníka:

Operace nebo úraz kloubu vede vždy k určitým trvalým změnám tkáně. ty pak snadno reagují na nejrůznější vnitřní či zevní vlivy - počasí, infekce, vyčerpání organismu...

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Železo
Články: Železo
K čemu v organismu slouží...
Alergická reakce po tetování může nastat až za několik let
Články: Alergická reakce po tetování může nastat až za několik let
S rozšiřující se škálou...
Při léčbě deprese polykat prášky nestačí
Články: Při léčbě deprese polykat prášky nestačí
Onemocnění depresí zasahuje...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: