Artroskopie kolene

Dobrý den. Dělali mi artroskopii kolene s výsledkem, že meniskusy i chrupavka v pořádku, ale byla rozvlákněná šlacha a nějaký malý výrůstek, několikrát výplach kolene. Ale po 17ti dnech od zákroku, mám stále kolene oteklé, a nijak moc se to nelepší. Stále kulhám, a nemohu do práce. Cvíčím podle jejich instrukcí. Na výpotku (i trochu krve) jsem byla jednou a pak jdu za dalších 14dní. Jak dlouho se bude ještě dělat výpotek a je to kvůli tomu výpotku, že se to moc nelepší? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud se neobjeví zvýšená teplota nebo výrazná bolest v kloubu je výpotek první dva až tři týdny po operaci považován za běžný nález. Jedná se o následek podráždění tkání během operace. Pokud by výpotek přetrvával déle, bylo by třeba pátrat po dalších příčinách, např. zánětu.

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Lupnutí v koleni | Od: Jaroslav | 28.6.2014 08:13
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, před 3 týdny mi úplně
lehce při chůzi luplo v koleni. Následně mě to lehce
pobolívalo. Včera se to ale rázem změnilo, bolí to o něco
víc (ale jen při chůzi, v klidu ne) a největší problém je při
chůzi ze schodů, kdy to bolí již více. Myslíte, že by to mohlo
být něco vážnějšího a je nutno navštívit lékaře? Žádné
otoky, ani jiné problémy. Je mi 55 let, v životě jsem lehce
sportoval a dodnes denně běhám doma po schodech do 1
patra nejméně 10x. Nemá nadváhu. Předem děkuji za
odpověď.
reagovat
re:Lupnutí v koleni | Od: uLekare.cz | 30.6.2014 09:55
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: