Artroskopie kolene

Dobrý den, chtěla jsme se zeptat. Můj ortopedický lékař už po druhé mi nabídl artroskopii.Ale já to pokaždé odmítla.Teď ale budu muset přijmout a podstoupit to, protože bolest je hrozná. Mám z toho hrozný strach. Je člověk uspaný? děkuji

Odpověď odborníka:

Strach mít můžete, ale mohu vás ubezpečit, že zcela zbytečně. Výkon je krátkodobý a je v celkové anestezii, uspání a po artroskopii jsou bolesti nevelké a lze je snadno tlumit léky proti bolesti. Nevím, ale o jakou diagnozu se u vás jedná, tekže nemohu podrobněji. Ale opakuji, bát se nemusíte.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: