Artroskopie menisku

Dobrý den,čeká mě za týden operace menisku,jenže jsem dostala rýmu-je nutné změnit termín operace pokud ji ještě třeba slabou budu mít?Vadí i občasný kašel-tzv dokašlávaní co trvá po nemoci až 6 týdnů?A může být u operace menses?Děkuji za odpovědi

Odpověď odborníka:

Pokud se nejedná o nalehavý operační výkon, což se nejedná, je třeba aby člověk byl k operaci fit. T.j. bez rýmy. Po rýmě nejdříve operace za 3 týdny. Menses jsou rovněž nevhodné, operace ihned po jejich ukončení.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: