Artroskopie pravého kolene

Dobrý den, v pondělí 2.2. jsem podstoupila atrtoskopii pravého kolene, vše proběhlo v pořádku, 6 hodin po narkóze jsem šla domů, nyní pomalu přestávám chodit o berlích. Na vyndání stehů jdu ve čtvrtek 12.2., stehy mám 2. Celkový otok kolene již nemám, ale jeden steh je stále oteklý a mírně bolestivý, druhý je v pohodě. Je tento stav normální nebo to značí problém a je třeba navštívit lékaře dříve? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud je steh navíc ještě zarudlý navštivte svého lékaře zítra, po týdnu je již možno stehy vytáhnout . Někdy vzniká drobný lokální infekce kolem šicího materiálu a po jeho vytažení odezní. Pokdu by se stav neřešil existuje teoretické nebezpečí průniku infekce do kloubu .

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: